Tuesday 11 January 2022

RUSSISK ROULETTE ~ skrifttrailer fra Den Frie Presse

 

"Live-udsendelse i Den Frie Presse. Det er ganske vist: Rigtige levende mennesker som du og jeg invalideres vaccinerne.

Der er en dokumenteret markant overdødelighed i Danmark efter vaccineudrulningen (ca. 10% fra maj 2021).

Desuden viser det sig, at skader og død er nøje knyttet til enkelte produktionsserier (batches) efter et helt bestemt mønster. Et mønster, der statistisk set umuligt kan være en tilfældighed.

Statistikken og graferne taler et chokerende, tydeligt sprog, verificeret af både amerikanske analytikere - og nu også af den danske statistiker Max Schmeling, der har været indkaldt som ekspert i Landsretten såvel som Højesteret.

4% af batchene er ‘toksiske/inficerede’, og indberetningerne til VAERS på disse batches tilsvarer op til 5500 gange flere indberetninger i forhold til de resterende 96% batches.

Denne nyhed er ‘hot topic’ i alle internationale kredse, deriblandt også hos tyske advokat Reiner Füllmich og hans samarbejdspartnere. Nu har du muligheden for at høre om det i Den Frie Presse.

Det kan ikke stærkt nok anbefales at se og DELE den seneste liveudsendelse i Den Frie Presse, som leverer rigelig dokumentation for den tragedie, der lige nu udfolder sig langt under statsmediernes og mainstreammediernes radar!

Man skal være lavet af sten for ikke at blive berørt af de grufulde personlige historier der oprulles.

Og man skal nok mindst være ansat i sundhedsmyndighederne eller medicinalindustrien for at kunne ignorere den skræmmende sammenligning af vaccinerne med russisk roulette, som forklares glimrende og overbevisende af Max Schmeling i udsendelsen.

Tusind tak til alle medvirkende for jeres mod og styrke til at stille jeres egne erfaringer og konklusioner til rådighed for jeres medmennesker som modgift mod statens propagandamaskine. I fortjener den dybeste respekt."

Admins Den Frie Presse

DEL meget gerne - eller endnu bedre. Kopier hele teksten og billederne og opret dit eget opslag.[....] Du har Den Frie Presses tilladelse.

Link til udsendelsen fra Den Frie Presse HER


link til Max Schmelings kanal: HER


No comments: