Wednesday 17 April 2024

Tårnet

 


Drage-spiret faldt brændende til jorden d. 16. april. Samme dag som ex-Dronning Margrethe har fødselsdag. Dronning Margrethe er født i 1940. I kinesisk astrologi er det Dragens år. 2024 er også Dragens år. Det er fire drager spiret bestod af; fire drager falder brændende til jorden i årets fjerde måned. De fire drager som skulle vogte over København og beskytte byen og dens indbyggere.

Det 16. kort i Tarot er Tårnet. Det brændende tårn, hvorfra dronningen og kongen kaster sig fra stor højde.

Med bibelske Johannes-briller bliver faldende drager, der går til grunde, vel at betragte som nedstyrtelsen af Satan i den brændende helvedessø.

Der er lidt for mange symbolske sammentræf i ovenstående hændelse til at det kan være sandsynligt at det blot er et tilfælde. 

For fem år siden skete der ligeledes en skæbnesvanger brand i Frankrig, Paris. Det var Notre Dame, som brændte ned. Det skete den 15. april. De to datoer 15. og 16. kommer således til at virke som led i en kæde, en rækkefølge. Notre Dame er bygget på grunden hvor et indvielsestempel for gudinden Isis lå. Denne reference sigter på en tilbagevenden til en glemt feminin energi.

Hvor imod Drage-spirets fald med sin reference til det sekstende korts Uranus-Mars energi peger på en transformation af maskulin energi. Det er et varsel for det danske rige. En advarsel angående hvordan nationen i øjeblikket forvalter sin maskuline energi. 




 

No comments: