Tuesday 14 June 2022

Så er det frem med høtyvene!

 

Jette Anne-Marie Hansen skriver:

"De kælne tidender politikerne og medierne for tiden fremfører om en beklagelig ny corona-variant, som man sandelig ikke må håbe vil gøre det nødvendigt atter at berøve folks frihedsrettigheder, når bare de lader sig vaccinere igen, igen - er intet andet end et forvarsel om det modsatte - og en tilståelsessag. 

Hvis ikke folk allerede har forstået, at mRNA-vaccinen var en dundrende fiasko i henseende til at beskytte imod corona, bør de forstå det nu! HVORDAN kan corona blive ved med at dukke op som et problem igen og igen og endda midt om sommeren, hvis ikke fordi mRNA-vaccinen var til at lukke op og s.... i?

Virksom vaccine og/eller naturlig immunitet efter sygdommen ville have betydet, at befolkningen på nuværende tidspunkt ikke ville være modtagelig for en ny variant af covid - og slet ikke midt om sommeren. Vi har indtil nu ikke set varianter, der afviger med mere end en procent fra det oprindelige patogens genom. Og naturlig immunitet er så bredspektret, at immunforsvaret kan genkende patogenet selv om dets genom afviger med op til 20 procent!

Hvis det passer, at folk i stort tal rundt om i verden bliver syge af en ny corona-variant, er det simpelthen et bevis på - ikke blot at vaccinen ikke har virket, men at den decideret har skadet deres immunforsvar. Og det viser flere undersøgelser da også, er tilfældet. (Link om dette i kommentarfeltet).

Bemærk iøvrigt, hvordan de uvaccinerede menneskers immunitet efter at have haft sygdommen i TV 2s artikel bliver omtalt i samme åndedrag som de vaccineredes immunitet efter at have haft sygdommen (for folk fik jo corona både en og to gange selv om de var vaccineret). Men det kan man ikke! For vaccinen har skadet de vaccineredes immunforsvar, så de ikke engang udvikler naturlig, bredspektret immunitet selv om de har haft sygdommen. De uvaccinerede derimod, som har haft sygdommen, vil have naturlig bredspektret immunitet.

Der er altså afgørende forskel på de to grupper. Men det skal vi jo helst ikke tale om. Man kunne risikere, at de vaccinerede blev vrede. Og at de uvaccinerede gik og bildte sig ind, at de slet ikke behøvede nogen vaccine. I det hele taget kunne man risikere, at regeringen og de lægelige autoriteters forbrydelse imod befolkningen, da de stillede sig op og igen og igen erklærede, at vaccinen var "sikker og effektiv", blev afsløret.

- Nej, lad os hellere sige til dem, at de endelig ikke skal være bange (så de bliver bange) og langsomt, langsomt gøre det klart at fjernelsen af frihedsrettighederne desværre viste sig som en nødvendighed, imens vi ruller en ny omgang vacciner ud og lægger pres på alle for at tage dem.

Men... hvad med de arme vaccinerede, som står helt ubeskyttede i forhold til den nye variant, spørger I måske. Ja, det er ikke så godt at deres immunforsvar blev skadet af vaccinen og at vaccinen formentlig vil forårsage at virussen bliver endnu mere sygdomsfremkaldende end den ellers ville have været. (Også kaldet "antibody dependent enhancement"). Men skaden er sket. Og løsningen er absolut ikke at skyde mere af det giftige stads ind i dem. Nej! Løsningen er at fodre folk med antivirale midler som Suramin, Ivermectin, hydroxychloroquine. Og give dem kosttilskud som zink og rigeligt med D-vitamin og C-vitamin. Dét er de vaccineredes chance for at undgå at blive alvorligt syge af de nye corona-varianter - som i en uvaccineret befolkning på nuværende tidspunkt ville have været totalt uproblematisk.

Find jer ikke i at blive præpareret til en ny omgang nedlukninger, tilmaskninger og giftige indsprøjtninger! For det er nemlig det, de i virkeligheden lægger op til.

Til jer som er vaccineret: Kræv de relevante behandlinger, som jeg nævner. Og find jer ikke i, at de svigter jer igen og får jer til at tage vaccinen. Husk om ikke andet, at vaccinens immunitet i de få uger, den varede, var så smalspektret, at den ikke kunne beskytte mod selv den mindste ændring i virussens spikeprotein. Og den vaccine, som vores regering har indkøbt 20. mill doser af, er nøjagtigt den samme som I fik sidste år. Den er ikke engang tilpasset varianterne. Det er så frygteligt at sige det. Men I er til grin. Find jer ikke i det!"

1 comment:

Robert Henningsson said...https://expose-news.com/2022/03/13/gov-report-proves-triple-vaccinated-have-ade/?fbclid=IwAR3FyKvWqxWHSl3OSbDUVFU6blQhBKYf2z4C9WiA-Osh7NPW9PKZCKaCiak