Friday 3 June 2022

Generation Mobil Glozisme

 

Det handler om det netværk kloden spindes ind i og som bliver strammere og strammere. Tallene foran det store G (som står for Generation) er kronologiske udtryk for udviklingen i mobilnetværket. Jeg tænker mig, at der med 3G = for at afskære forbindelsen til Gud (ånd), sigtes til den direkte virkning af mobiltelefoni på mennesker - dette hele tiden at have et 'sort spejl' foran dig, hvor mennesker går gennem verden uden at ænse de mennesker, som er lige omkring.

4G = for at styre menneskers sind/tanker (mind control)

Udbygningen af "sociale" netværk, der gør, at tanker og følelser kan registreres, katalogiseres og systematiseres til at målrette påvirkning af den enkelte og påvirkning af store grupper af mennesker. Udbygningen af 4G blev vedtaget hen over hovederne på befolkningen. Der blev vedtaget en lov, der gjorde at teleselskaber havde RET til at sætte master op, hvor som helst og ingen i befolkningen kunne i princippet modsætte sig dette, fordi der var givet en klausul på RETTEN til at udbygge 4G.

5G = for global og total kontrol.

Det seneste nærværende igangsatte 5. generations netværk, som Danmark blandt andre er udtaget som forsøgsland for, kom til at have en masteafstand, hvor masterne kommer til at stå meget tættere, og benytte sig af en frekvens, som hen ved 300 udenlandske forskere har advaret kraftigt imod virkningen af. Men det er ikke kun masternes ekstreme tæthed, der er i spil - et mega stort antal satellitter er nu sat i kredsløb med det ene formål at danne et globalt netværk, der så at sige spinder hele jordkloden ind i et elektromagnetisk gitter. Som et led i denne igangværende plan er implementeringen af mikrochips direkte under menneskers hud, som vi vil se massemedierne begynde at agitere mere og mere, som et påstået fornuftigt og nødvendigt valg. Der til kommer så den nano-teknologi, som via injektioner listes i kredsløb i hvert enkelt menneskes krop.  Masseovervågningen vil gå mod sin totalitet, for fanger overvågningen dig ikke på 'ansigts-genkendelse' (fordi du måske går med en ulovlig maske), så røber din indopererede chip og din smarte smartphone dig. De nyheder vi får vil være fabrikerede af robotter, der på forhånd har regnet ud, hvordan massemanipulationen af hvert enkelt individ bedst går for sig.


3G = for at afskære forbindelsen til Gud .

4G = for at styre menneskers sind/tanker (tankekontrol)

5G = for global og total kontrol (tankekontrol).

5G er den endelige løsning (jvf. Johannes Åbenbaringen) - 5G skal bruges til den ultimative overvågning sammen med mikrochip implantation (Dyrets mærke) / nano-teknologi kredsløb i kroppen (Det kroniske helved).


 
 

 

No comments: