Sunday 19 February 2023

General Douglas Macgregor om U.S.A., proxy-krig og ballonfærd

Her Kirsten Olsens introduktion til et interview med forhenværende general Macgregor angående proxy-konflikten U.S.A. - Rusland. Kirsten Olsen betegner sig selv som frihedselskende nationalkonservativ debattør og samfundskritiker.

"Mens dronningen og Mette Minkmorder har travlt med at dæmonisere Putin som værende ond, kold og sindssyg og nu også klar til at angribe andre i Vesten, bør man lige kigge lidt i bakspejlet og forstå hvilken kontekst, vi er nødt til at se det, der foregår i Ukraine.

USA er som sædvanligt ude efter et systemskifte, og her er jeg nødt til at specificere, hvilke amerikanere det handler om, for selvfølgelig er det ikke den almindelige amerikaner, det drejer sig om.

Min erfaring efter at have opholdt mig i USA sammenlagt 7-8 år, er at de fleste amerikanere ikke interesserer sig en tøddel for, hvad der sker uden for USAs grænser.

Derfor kommer opbakningen til denne for dem ligegyldige konflikt også til at dale betragteligt i den nærmeste tid, for valget i 2024 banker på døren og det kan blive en overordentligt varm kartoffel at skulle håndtere, hvis dette trækker ud.

The Deep State, the  Cabal, Den Khazariske Mafia,  pengebagmændene, de korrupte politikere, det militære industrielle kompleks alle disse aktører har et brændende ønske om at ødelægge Rusland, splitte det op og fjerne det en gang for altid.

Og overtage deres enorme resurser.

Det kommer ikke til at ske, og jo før det går op, også for den almindelige amerikaner og europæer, jo før kan vi få en afslutning på den frygtelige situation som Ukraine og den lidende ukrainske befolkning står i lige nu.

Putin har i adskillige taler tilbage i 2021 advaret om, hvor hans røde linje gik, og han ønskede at tale med lederne i Vesten om det.

Men ingen i Vesten ønskede at tale med ham.

Arrogancen i Vesten plus ønsket om denne konfrontation fra NATOs læs overvejende USAs side har bragt os til, hvor vi står nu.

Jeg tror ikke ret mange af europæerne ønsker at være i krig med Rusland.

Desværre er der også en pæn andel, der ønsker at dette fortsætter de overvurderer voldsomt NATOs slagstyrke og sammenhold, og undervurderer kraftigt Ruslands beslutsomhed for at bringe dette til en afslutning i Ruslands favør.

Og husk Putin er ikke enehersker i Rusland, selv om mange gerne vil give det indtryk.

Jeg beder jer alle indtrængende om at lytte til forhenværende general McGregor, der med klar tale forklarer, hvordan det der foregår lige nu absolut ikke er til Ukraines bedste."

Interview med den forhenværende general kan (ind til videre da) beses HER.


No comments: