Monday 22 August 2022

Det årligt tilbagevendende karneval vs regeringens lovforslag vs massemediernes børnegrooming

 For mig at se handler det ikke om i hvor høj grad eller om overhovedet - folk bliver stødt over de  til stadighed mere og mere groteske og dystert  udskejende aspekter af det årlige  Pride optog. At blive stødt over det, som jeg godt kan gå med til at kalde (et skørt ganske vist og på mange måder hurra for det) karneval, hører lige så meget til i privaten som ens sexfetish.

Det der er på spil, er at vi har en regering, der i fuldt alvor foreslår at børn ned til 0 år skal kunne tage et juridisk kønsskifte. Det er der af forargelsen vækkes. Folk skal have lov til at være så anderledes de lyster eller er skabt til. Men seksualisering af børn er kriminelt og det ville tjene LGBT bevægelsen om de forholder sig til dette, at børn skal have lov til at være børn. Det er ikke blot den ene dag om året, hvor der skejes ud i et orgie af et karneval (noget vi jo egentlig skal sætte pris på, at der er plads til i det relativt fordomsfrie samfund, vi trods alt lever i). Men det er jo bare ikke alene den ene dag, som det handler om desværre. Groomingen af børn foregår i massemedierne snart sagt hver eneste dag. Intellektualiseringen, seksualiseringen og medicineringen af børn presser til stadighed fx pigernes menstruationsdebut til et tidligere og tidligere tidspunkt i deres liv. Barndommen forsvinder og med den noget meget meget værdifuldt.

 

Ja, en vis del af de, der er børn i dag, vil, når de bliver teenagere og senere voksne, blive homoseksuelle - det er selvklart og noget de skal have den fulde ret til selv at vælge. Men denne indlysende kendsgerning berettiger på ingen måde voksnes grooming af små børn.

 

Jeg er ikke tilhænger af, at børn skal groomes ind i voksnes seksualitet.

Det er efter min mening det eneste, man behøver at forholde sig til.

Forhåbentlig udvikler der sig en bevægelse, der kan tage over og se det helt indlysende i, at børn skal have ret til at være børn uden at få alle mulige voksenfantasier trukket ned over hovedet.

 


 

No comments: