Sunday 22 August 2021

Rugmorse

 

”Rygter vil vide at regeringen har reserveret hele fire datoer hos DR og TV2 i oktober.

Så er det nærliggende at tænke lidt over hvad de så har tænkt sig at bruge den store sendeflade til.

Min og mange andres frygt er, at man forbereder en ny hård nedlukning hvor den endelige klapjagt fremprovokeres på den del af befolkningen, som ikke frivilligt underkaster sig sprøjtetyranniet, og derfor skal udnævnes som syndebukke og potentielle farlige smittebredere af et uendeligt nyt antal af virusvarianter. Måske vil man endda udstede ordrer om tvang og internering i de karantænelejre, som er opstillet til samme formål. Alt det som nu er virkelighed i mange andre vestlige lande, som vi normalt har været på bølgelængde med.

Hvis direkte tvang alligevel er for meget for danskeren at sluge uanset hvor man står henne i denne vanvidspolitik, kan et andet formål være at sprede endnu mere frygt for såkaldte raske smittebærere, at få mobiliseret frygt og vrede nok i hele befolkningen så de "hidtil artige" i endnu højere grad vil vende sig stadigt mere aggressivt mod alle u-v******* så flere, end nu, gerne vil agere bødler, stikkere og diktatorer i statens tjeneste.

Dette er nemlig allerede i gang, forældre til skolebørn over hele lande kan lige nu fortælle om hjerteskærende historier om hvordan børn bliver mobbet, udstillet og sendt hjem for at være skeptiske eller modstandere af sprøjtepolitikken. Unge forældre der ikke aner hvad de skal stille op andet end at tage børnene ud af skolerne.

Unge som dropper de nye studier på grund af kravet om sprøjten og som i stedet forsøger sig som almindelige arbejdere på fabrikker og produktionsvirksomheder, der mange steder ender med at føre samme uhørlige politik: vis mig papir på din sundhedsstatus eller du må søge dig et andet job.

Hvad i alverden skal der til før den brede befolkning vågner op til det uomtvistelige faktum at vores land er et diktatur hvor staten fører krig med alle midler mod befolkningen??

Hvis I ikke hører mere for mig er det fordi jeg med dette bastante opslag højst sandsynligt bliver udelukket af dette anti SoMe

Men jeg kan ikke sidde stille og blot tale om fuglefløjt, lækre madretter , eller vejret, når landets og hele den vestlige verden er blevet steder med tvang, censur og daglige trusler om død og ødelæggelse.

I Frankrig har man allerede indført sprøjtetvang, i England, Tyskland, Canada og Australien går det samme vej. Derfor råder der i disse lande tumultagtige tilstande med kæmpedemonstrationer, på den ene side og politi, militærindsats på den anden, til at få folk til at makke ret.

Alt dette kommer ikke frem i de danske massemedier, som synes kun at tjene regeringen og medicinalindustrien med søvndyssende underholdning og ensrettede nyheder.

25.000 brave læger har lige meldt sig ud af Tysklands c-politik, det ville jeg ønske langt flere danske læger også gør før tvang bliver det nye normale herhjemme.

Så vågn dog op Danmark!”


Sinnet Olina Tiwaz

No comments: