Sunday 20 February 2022

Hvordan kan der være solopgang og solnedgang, om jorden er flad?

 Det er fordi Solen også er flad og snurrer rundt som en tallerken i tivoli. Og så har solen en anden særhed. Den har kun aktivitet på den ene flade side. Det er solens rotation og ottetals loop, der gør at henholdsvis solens inaktive og aktive side fejer hen over jorden og danner oplevelsen af "solnedgang" og "solopgang". Men i virkeligheden er der to sole. Men det er kun den ene, der er fysisk synlig. De to sole bevæger sig i et loop om et fikspunkt, der bevæger sig gennem universet. Punktet kaldes i forskerkredse for tallerkensmækkerporten.

Nu kan du sove roligt om natten, for den anden sol vil skinne på din isse med sit åndelige lys natten lang.

Hvorfor, spørger du måske videre, ser vi så nogle gange solen og månen samtidig på himlen og hvorfor ligger polerne så længe hen i mørke.

Det er lige som med pandekager; de længes alle sammen efter at ligge på den samme tallerken.

Og det skal du aldrig glemme, at jorden er en pandekage, MEN en skæv en af slagsen. Ligesom når en cirkusjonglør har tallerkener på pinde, så er de nogle gange helt skrå; de er lige ved at ramme ved siden af skiven og det er jordpandekagens situation: DEN ER HELE TIDEN VED AT RAMME VED SIDEN AF SKIVEN og svinger sig skråtstillet afsted som en erigeret langemand.
  

No comments: