Saturday 20 February 2021

Retrograd ønsketænkning:

 Thomas Resen skriver:


Tænk hvis pressemødet med Mette den 11. marts 2020 havde lydt sådan her:
Vi står i en situation hvor smitten stiger. Derfor er det nu tid til at lægge politik til side, og arbejde ligeværdigt på tværs af hele Folketinget.
Jeg har besluttet, at indkalde alle ordførere fra alle partier, til at samarbejde om at løse denne opgave. Der vil være ugentlige møder.
Vi har samlet et hold af offentlige og private rådgivere, og vi vil opfordre alle til at bidrage med alt hvad de kan. Alle dokumenter og data i relation til Covid-19 vil blive fremlagt dagligt. Det vil give private eksperter mulighed for at bidrage med løsninger.
Vi har set lande som Kina lukke helt ned med tvang og kontrol. Det mener vi ikke er en løsning i et frit og demokratisk samfund. Vi skal være kreative og tænke bredt og langsigtet.
Vi har foreløbigt gjort følgende:
- Vi har lånt Bellacentret og Messecenter Herning, og om en uge har de virksomheder, der normalt sætter stande op, etableret 500 intensivpladser, og 500 ordinære pladser. Vi kan udvide kapaciteten efter behov.
- Vi har kontaktet alle læger og sygeplejersker fra det private, samt pensionerede, og givet dem tilbud om dobbelt løn, for at give et nap med. Offentligt ansatte har fået tilbud om at få dobbelt betaling, for alt hvad de arbejder udover normal tid. Vi har igangsat et undervisningsforløb, så andre sundhedsfaglige kan hjælpe til.
- Vi har kontaktet EU med henblik på at samle et hold af 10.000 læger og sygeplejersker med udstyr, der kan rejse rundt og etablere felthospitaler, i de områder hvor smitten er høj.
- Vi har indført hurtigtest til alt personale i sundheds- og plejesektoren for at sikre, at de ikke er smittet inden start af vagt.
- Vi vil prioritere personale, der allerede har været smittet, og derved immune.
- Vi har tilbudt alle på plejehjem, at hvis de ikke ønsker at blive "reddet" fra Covid-19, så indlogeres de på hotel. Der vil være madbuffet 3 gange om dagen, samt underholdning hver aften.
- Alle der ønsker at være isoleret i eget hjem, kan bestille dagligvarer til døren. Vi har lavet en aftale med alle supermarkeder og take-away restauranter om nedsat moms ved gratis hjemmelevering.
- Fra i dag, har alle medarbejdere i risikogruppen krav på at arbejde hjemme, uanset erhverv. No questions asked.
- Vi vil i de næste dage, udarbejde oplysningsmateriale, så alle er bedst muligt oplyst om hvordan man passer på sig selv og andre.
Pas på hinanden derude, og lad for guds skyld være med at udskamme dine medmennesker. Vi er alle i samme båd. Vi skal nok komme igennem det her, hvis vi bare holder sammen. Lad os vise hele kloden, hvorfor vi er det bedste, mest veludviklede og mest innovative land i verden.
Kram fra Mette
Elsker
ElskerNo comments: