Tuesday 27 October 2020

Fra musical til sort messe

 Så i går aftes undervisere ved en online musical spritte podierne af forinden hvert nye hold, der skulle optræde; gad vide om de var inspireret af mågernes svømmefødder. Alle dyr, alle ting, alle planter, al jord, alle mineraler og alle mennesker lever eller er i den samme verden, vira er en del af samme verden og kan derfor spores i alle mulige afkroge af denne verden. Med vores instrumenter og testmetoder har vi kikkerten for det blinde øje og glemmer helheden. Men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at planen er at tage alle husdyr ned. Så inden for et års tidshorisont vil man kunne læse både overskriften: "Eksperter: vira smitter ikke til svin" som senere:" Eksperter: Vira går fra måger til svin". Og til at påvise dette har man så de til det formål benyttede test, som ganske vist slet ikke er skabt til diagnostisk formål. Ingen undersøger om svin eller måger har symptomer eller dør. Testen er nok. Testen klæder svinene på til skafottet. (Ikke at "skafottet" ikke ventede dem under alle omstændigheder...).


De dramatiske og brutale filmsekvenser den kinesiske stat havde lukket ud i verden i månederne før hasteloven blev heglet igennem over en nat, var nok for mig til at vide, at her var der tale om manipulation fra den store skuffe.

Det virkede alt sammen helt surrealistisk og uden gran af logik. De svejsede folks døre til, så de ikke kunne komme ud (og smitte). Levende mennesker blev så at sige begravet levende! De trak folk hen ad fortovet i fødderne med hovederne dinglende hen ad asfalten/fortovene. Folk dejsede pludselig uden forudgående varsel om på gaden. Kineserne byggede i løbet af nul komma numsehul et kæmpe isolationshospital, der var hermetisk tillukket. De unge læger, der rapporterede 'hvor slemt det stod til' - forsvandt sporløst.

Alt dette blev sluppet ud til de vestlige internetafkroge.

Med i det regnestykke skal man jo så tage den vigtigste faktor: INTET SLIPPER UD FRA KINA UDEN AT DET KOMMUNISTISKE PARTI VIL DET.

Det vil sige: Det hele var sat i scene for at illudere en gevaldigt dødelig virus var sluppet ud. Da billederne havde brændt sig tilstrækkeligt fast på nethinderne, hørte vi ikke mere til de ulyksalige kinesere  - ikke med billedrapportager i hvert fald. Det kommunistiske parti må have vurderet, at der var sluppet tilstrækkeligt med skrækscenarier ud. Og ja, resten er den historiske suppedas vi så nu befinder os i lige akkurat nu og her.

[Hvorfor? Hvorfor?]


For at få et alibi til at indføre de økonomiske reformer, der skal udjævne den afgrund verdensøkonomien mirakuløst har befundet sig svævende over siden 2008.

No comments: