Thursday 11 April 2019

Træer, 5G og LSD:

Træer plantet i bymæssig bebyggelse eller tæt på boligmasse, kan, når de bliver store og/eller ramt af råd, ælde og/eller sygdom - være nødvendige at fælde af mange forskellige hensyn. Der bor jo små mennesker ved siden af træerne og de små mennesker går nogle gange rundt under træerne, og da er det bedst, at der ikke er tale om træer med fx råd, der kan få store grene til at knække og falde fra stor højde. Jeg kender ingen gartnere, der før fældningen, så ikke også har en plan for, hvad der så skal træde i stedet. Og skal det også tilføjes, alt for mange arkitekter har ikke forstået, at træer ikke bliver ved med at have den størrelse, som de forholdsmæssigt tegnede dem i - på papiret eller pc'en.
... (og til fake news problematikken: der er ikke tvivl om, at der er en hel industri, der skaber den slags for at afspore enhver debat, sådan som også efterretningsvæsener fik afsporet hippie-bevægelsens politiske bevidsthed ved at introducere den for LSD. 
Det er værd at bemærke sig kronologien. Men virkningen er alligevel næsten den samme:

LSD: At åbne menneskets sind indad mod den kollektive urbevidsthed, som menneskeheden ellers har brugt mange kræfter på at gøre sig fri af, for at kunne være menneske frem for dyr.

5G: At afbryde menneskehedens forbindelse til den åndelige verden helt konkret ved at lægge et mikrobølgefelt ned over jordkloden. Der er tale om to forskelligt virkende kræfter (lige så forskellige som varme og kulde), der er blevet stående i deres udvikling. De virker forskellige men arbejder alligevel sammen.)
No comments: