Monday 14 March 2022

Steiner vs Vaccine:

 


Steiner var ikke decideret og generelt imod vacciner som sådan og han var jo også selv en stor impulsator til skabelse af et væld af nye mediciner og også medicin som skal injiceres. Han mente imidlertid, at et socialt og åndeligt udviklet menneske ingen brug har for vacciner. Men, tilføjer han, hvis der findes miljøer, hvor den sociale- og åndelige udvikling af en eller anden grund er stagneret eller er blevet udhulet, så kan vaccinering blive nødvendig at indsætte som surrogat for den manglende åndelige udviklingsstandard, for at forhindre det, som disse mennesker ikke ved egen kraft er udviklet til at forvandle.

Mht vaccine og afskæringen til det åndelige: så taler Steiner i mange sammenhænge om, at der findes en sådan åndsmagt, der ønsker at afskære mennesket fra den åndelige verden, ja, tilmed at afskære mennesket fra sin egen sjæl. Dette ser dette væsen, denne mentalitet komme mest effektivt i stand, når mennesket så tidligt som muligt og helst allerede i moders hule får afbrudt sin sjælskontakt. For et menneske, der først er kommet til en selvstændig tænkning, er det meget mere besværligt at manipulere med.

Det er i forbindelse med talen om denne åndskraft, at Steiner så nævner, at den nævnte åndsmagt vil impulsere til, at der bliver forsøgt skabt en vaccine, der netop bevirker en sådan sjælsløshed - så tidligt i menneskets liv som muligt.

Det er i lyset af dette, at de sidste to års begær efter at overbevise os om, at vores børn skal vaccineres med en genterapi, de ingen nytte har af og som vi allerede ser skadevirkningerne af, det er i denne skygge forståelsen for de kræfter, som myndigheder og befolkning har været og er grebet af - skal ses.




1 comment:

Anonymous said...

Så er det godt at vi ikke tror på Steiner! Ud med alle guruer!