Wednesday, 11 May 2022

Herlufsholms Kostskole & Gods i et videre perspektiv

Lene Bang skriver om Herlufsholmsagen set i et videre perspektiv:Herlufsholms ”kultur” og hvad vi ikke skal se på, mens vi forarges

I disse tider krakelerer elitens magtbastioner en efter en. De er bygget på løgn og umenneskeliggørelse og kan derfor ikke længere stå distancen, når sandhederne vælter ud af skabet. Sandhederne om, at eliten alt for længe har holdt på den forkerte hest og vendt sig imod folket. Sandheden om, at de har dækket over vold og tvang og en sygelig kultur i årevis. Hvor overrasket blev man lige over at få sandheden om Herlufsholm at vide, hvor elitens unge er blevet ”opdraget” i en uhyggelig voldskultur, som de senere får svært ved at distancere sig fra? Ikke særlig overrasket, da den har været kendt længe.

Nu kastes der lys på absurditeterne og den syge kultur udstilles i pressen. Eliten ved ikke, hvilket ben de skal stå på, for når deres slangerede eksponeres, så eksponeres de også selv. Så kan vi alle se, hvilke modbydelige ”værdier”, der indprentes i generation efter generation af ledere i erhvervslivet. ”Værdier” som, at det er OK og straffrit at mishandle andre mennesker. Elitens børn på Herlufsholm bliver åbenbart ikke politianmeldt når de begår vold, men man ”tager sig af” sagen ”internt”.

Mens vi alle forarges over disse åbenlyse overgreb, fjernes opmærksomheden fra det globale overgreb, som pressen undlader at omtale, og som får et ophold på Herlufsholm til at ligne en skovtur.

Vores rettigheder til vores egen krop er ved at blive overtaget af den kriminelle vaccinemafia, WHO, hvis leder, den suspekte Tedros Adhanom Ghebreyesus, som synes, at abort helt op til 9. måned er en god ide, vil tiltage sig magten til at kunne bestemme alt over hele jordens befolkning, og have hånd- og halsret over hvert eneste menneske på jorden. ”Supervåbnet” er åbenbart ikke til diskussion, selvom dets lyksaligheder udhules mere og mere jo flere uhyggelige bivirkninger og dødsfald, vi ser. Foreløbig 1.291 mulige bivirkninger direkte relateret til vaccinen.

Eliten er opdraget til at udføre og acceptere ondskab, uddannet på Herlufsholm, måske indmeldt i en loge med ”sære” ritualer, og udpeget af Klaus Schwab som Young Global leader til at indføre det ondeste regime nogensinde: New World Order, hvor mennesker skal være slaver i en dystopisk overvågnings- og kontrolverden. Som allerede er indført i mange dele af verden: Canada, Australien, Kina og mange andre lande.

Med ægteparret Ursula van der Leyen, formand for EU og hendes ægtefælle, den adelige doktor Heiko van der Leyen, direktør for Orgenesis, som fremstiller ”vacciner” imod Covid, tegner der sig et uhyggeligt billede af et medicinsk diktatur, hvor din personlige mening om dit eget helbred, ikke tæller.

Eliten, der sidder godt fast på Christiansborg, er vant til vold. De er vant til, at lade andre bestemme over sig, og selv herske over andre, de kender deres plads i hierarkiet og er derfor helt med på, at lade WHO, som de åbenbart opfatter som højere oppe i hierarkiet end dem selv, overrule vores egen grundlov. De har udøvet vold mod befolkningen i hele coronatiden med meningsløse krav om ”tests”, masker og giftsprøjter etc. og de er klar til næste omgang. ”Vaccinerne” er for længst købt ind, epidemiloven kørt i stilling, så ”værktøjskassen” er top tunet.

Tingene hænger sammen. Vi får en lille luns af sandheden, mens det store billede forbliver skjult. Den gode journalist bør altid spørge sig selv, hvilken sandhed, der skjules af en eller anden stor, letforståelig ”nyhed”, som er nem at forarges over. Den gode journalist bør lave forsidestof omhandlende WHO og World Economic Forum, hvis blodtørstige ledere er ved at overtage verden godt hjulpet på vej af vores naive, hjernevaskede politikere, som har lært, at man ikke skal stå op imod de ”store”.

Med venlig hilsen

Lene Bang
 


No comments: