Friday 2 April 2021

Forsøget på at korsfæste menneskeheden

 

“Vi vil forkorte deres allerede korte liv yderligere og holde deres sind svage ved at foregive at gøre det modsatte. Vi vil bruge vores viden om videnskab og teknologi på skjulte måder, så de aldrig kan se, hvad der sker. Vi vil bruge bløde metaller, gamle acceleratorer og beroligende agenter. Både i mad, vand og luft. Overalt vil de blive forgiftet.

Bløde metaller får dem til at miste tankerne. Vi vil love at finde en kur fra vores mange fonde, men vi vil give dem mere gift. De kemiske toksiner absorberes af den uvidendes hud, som tror på visse hygiejne- og skønhedsprodukter, der præsenteres af store skuespillere og musikere, om at det skal bringe evig ungdom i deres ansigter og kroppe, og gennem deres tørstige og sultne mund vil vi føre deres sind og deres systemer til ødelæggelse af indre organer og reproduktion.

Deres børn bliver født handicappede og deformerede, og vi skjuler disse oplysninger.

Giften vil være skjult i alt omkring dem, i hvad de drikker, spiser, trækker vejret i og bærer. Vi skal være opfindsomme med at sprede toksiner, fordi de kan ses langt væk. Vi lærer dem, at gift er godt - med sjove plader og musik på tv.  De, der søger det, vil være nyttige. Vi registrerer dem for at udvise vores gift.

De vil se, at vores produkter bruges i film, og de vil vænne sig til det og kender aldrig dets sande effekt. Hvis de føder, sprøjter vi gift i deres børns blod og overbeviser dem om, at vi hjælper dem!  Vi starter allerede, når deres sind er unge.

Vil vi fokusere på det børn elsker mest; søde ting.

Når deres tænder svigter, fylder vi dem med metaller, der dræber deres sind og stjæler deres fremtid. Når deres læringsevne er svækket, vil vi have fremstillet lægemidler, der svækker dem og forårsager andre sygdomme, som vi vil skabe endnu flere stoffer til. Vi vil gøre dem føjelige og svage med vores styrke. De bliver deprimerede, langsomme og overvægtige, og når de kommer til os for at få hjælp, vil vi give dem mere gift.

Vi vil vende deres opmærksomhed på penge og materielle ejendele, så de aldrig forbindes med deres dybe selv (troen på Gud). Vi distraherer dem på alle måder takket være den konstante søgen efter fornøjelser og gennem spillet, så de aldrig bliver sig selv. Deres ånd vil være vores, og de vil gøre som vi siger.

Hvis de nægter, finder vi en måde at implementere en teknologi, der vil ændre deres mening om deres liv.

Vi bruger frygt som våben. Vi vil oprette deres regeringer og skabe opposition inden for dem. Vi har begge sider. Vi skjuler altid vores mål, men vi fortsætter vores plan. De vil udføre arbejdet for os, og vi vil trives med deres arbejde.

Vores familier vil aldrig have at gøre med deres.  Vores blod skal være rent (fordi det er det). Vi sørger for, at de dræber hinanden, hvis de er imod os.

Vi vil holde dem adskilt fra at blive en enhed. Vi vil kontrollere alle aspekter af deres liv og fortælle dem, hvad de skal tænke og hvordan. Vi vil forsigtigt guide dem, og de vil tro, at de styrer sig selv.

Vi vil skabe fjendtlighed mellem dem gennem vores partier/grupperinger. Når et lys skinner mellem dem, slukker vi det med ærekrænkelse eller med døden, alt efter hvad vi finder bedst.  Vi sørger for, at de river hinandens hjerter i stykker og dræber hinandens børn. Vi opnår dette med had som vores allierede, vrede som vores ven.  Had vil blænde dem fuldstændigt, og de vil aldrig indse, at vi vil være deres ledere i deres konflikter.

De har travlt med at dræbe hinanden. De vil bade i deres blod og dræbe deres naboer, indtil vi ser, at de er imod os.

Vi vil have stor gavn af det, fordi de ikke ser os, fordi de ikke ser os. Vi vil fortsætte med at trives efter deres krige og dødsfald. Vi gentager dette, indtil vores endelige mål er nået. Vi vil fortsætte med at lade dem leve i frygt og vrede, vi giver dem billeder og lyde. Vi vil bruge alle de værktøjer, vi har, for at opnå dette. Værktøjerne leveres til os ved deres arbejde. Vi får dem til at hade sig selv og deres naboer.

Vi vil altid skjule den guddommelige sandhed for dem. De vil aldrig vide det! De må aldrig vide, at hudfarve/racisme er en illusion, de skal altid tro, at de ikke er ens. Dråbe for dråbe, vi fortsætter mod vores mål. Vi vil tage deres lande, ressourcer og rigdom i hånden for at kontrollere dem. Vi vil narre dem til at acceptere love, der stjæler selv de få friheder, de har. Vi vil oprette et monetært system, der lukker dem for evigt og holder dem og deres børn i gæld.

Hvis vi dræber dem, vil vi beskylde dem for mord og præsentere en anden historie for verden, fordi vi har alle medierne i vores hænder. Vi bruger medierne til at kontrollere informationsstrømmen og deres følelser til vores fordel. Hvis de vender sig mod os, vil vi knuse dem som insekter, for de er mindre end det. De vil aldrig være i stand til at gøre noget ved det."

Satanist og grundlægger af Rockefeller-familien John Davison Rockefeller 

No comments: