Friday, 29 January 2016

Zika-Gate

Der er muligvis en grund til, at den formodede sammenhæng mellem zikavirus og myg, endnu ikke konkret er påvist.
Bemærkelsesværdigt er det at DR1 udtrykkeligt har givet den melding, at der ikke er fundet noget konkret bevis på at myg spreder ovennævnte virus; alligevel taler de rask væk, som om det må være sådan, at det er myg som spreder virus og dermed forårsager disse babyer med microcephali og dødsfald til følge. Hvorfor gør de det. Tænk sig hvis man overførte samme logik til mord og mistænkte mordere. I artiklen her står, at der kun i meget få døde babyer er fundet zikavirus i hjernen... Dén oplysning er det meget vigtig at få af eller bekræftet. Og her står også noget om Gatesvirusen. Og her om sammenfaldet mellem GMO-viras og virus-udbrudets epicenter.

På  DR1 blev det nævnt, at zikavirus første gang blev konstateret i 1947, det var på en lille ø, som hedder Yap, som ligger i Stillehavet mellem Guam og Palau. Det kan godt undre én, at det så først er mere end et halvt århundrede senere, at en sådan virus pludselig bliver et omfattende problem. Og tanken ligger lige for, at der måske er noget andet eller endda noget helt andet på spil. Ikke mindst med tanke på, at der i USA hvert år fødes omkring 25.000 børn med tilfælde af microcephalus her . Som vel at mærke hidtil ikke på noget tidspunkt har været relateret til zikavirus: her.

Alle mødre med microcephali-skadede babyer er blevet vaccineret med TdaP, som blev gjort obligatorisk for vordende mødre i Brazilien fra og med begyndelsen af 2015, men i kun meget få af de skadede babyers hjerner er der konkret fundet zika-virus: HER.


Men måske mest bemærkelsesværdigt og tankevækkende er det, at vacciner mod zikavirus allerede for ni måneder siden blev patenteret her.

Samtidig fremsætter argentinske læger formodninger om at microcephalien skyldes den insektgift, der tilsættes drikkevandet: her.


No comments: