Saturday 30 July 2011

"Ikke bare 'aldrig mere en 22. juli', men derimod 'aldrig mere en tankegang, som kan føre til en 22. juli'."
Jan Kjærstad, Essay, Information 30.-31. juli 2011
Syv gange skifter Jacob øjenskyggen, gnider øjnene, sænker blikket, tossede hjemmeslagter, regnpytter tager Jer til øjet løber over med spillegæld.

Wednesday 27 July 2011

1. 1. de søde jordbær de søde jordbær Din tand er diadem de røde roser de røde roser et skøjtesikkert dogme de dødes kranse de døde dødes døde kranse de dødes døde døde kranse de døde ja de døde dødes kranse din dømmekraft var sne gift ja gift lykkelig lykkelig gift ja gift da brevet blev skrevet. lykkelig gift gift lykkelig ja lykkelig gift 2. 2. elskede elskede Tuen viser os hvor tæt det evige livs krone det evige livs krone frakken snuser blokvogn de dødes kranse de dødes kranse mens alpestrømpen dækker de røde roser de røde roser det gamle varsel. blev en helgen blev en helgen 3. 3. de søde jordbær de søde søde jorbær Skuddet vugger stadigt de røde roser de røde roser fra mundingen af en pistol af hele sin sjæl af hele sin sjæl hver bølge du traf blev ulykkelig blev ulykkelig blev så ulykkelig i søhestens navn.
Det ville jo være klogt af den. Men de dør vist af sig selv, og det lige pludseligt, hvilket kan være katastrofalt. Det er nok bedre med i morgen; soveshowet begynder nemlig inden så længe. Yes vi ses! Er I oppe? Vi påtænker just nu at tage på bagagerumsmarked - det foregår på Søtorvet ved Kvickly. Er det noget, der har Jeres interesse? Ja, vi gik en tur i skoven der omkring, og kunne høre det meste. Det var rigtignok et kort møde, men det var sandelig godt at se Jer! I har ikke cyklet i dag vel? Nå nå, det er godt nok underligt. Måske er det noget med at strømmen har været afbrudt, og de automatiske døre sat ud af funktion. Måske var der en enkelt dag, hvor vi slet ikke fik post? Er hoveddørene i trappehuset stadig låst? Et brev stilet til mig er røget retur. Med Jer som de elektriske ål? De har fri klokken tolv i dag. Johannes El Madzen. Så ville de ikke kunne høre noget; men er du sikker på, det ikke er Hoffmanns, der kører derude?

Tuesday 26 July 2011

Oslove oslove!

Monday 25 July 2011

Ja, måske nogle af de nedskudte eller bomberamte ofre til og med havde Dogville som deres yndlingsfilm. Men hvordan skulle det nogensinde kunne overtrumfe en grandios sympati for og ros til den siddende danske regering anno juli 2011?

Sunday 10 July 2011

Tonens efterklang er lyd: se den kommer til syne som blomster; hør libéllula og nymfer svirrer om ærteplantens fremtidsarme!

Saturday 9 July 2011

Ridser i lack Ustabilitet er en videnskab kinden den sprak jeg studerer hoven så sort midt i en afvisning fører dig bort af en anden paraplyrosenport jeg er. Det ryger fra dit styr.

Tuesday 5 July 2011

Proleotar aristeokrat:

Sunday 3 July 2011