Thursday 23 June 2011

Det lagen var så hvidt Det lagen var så rent Når daggryet brager Det lagen var så hvidt i nøgne basunribs Det lagen var så rent snitter du havet af sårenes øer Det lagen var så hvidt til flyvåbnet bliver din hørives øje Det lagen var så rent så mange små haver falder alene Det lagen var så hvidt og finder i gabende hul Det lagen var så rent sin vinder Det lagen var så hvidt Det lagen var så rent Dog hundrede terrængående konger Det lagen var så hvidt bortgiver gerne løvernes hule Det lagen var så rent Så rent og hvidt så rent Ordpupper åbner jordens indre Det lagen var så hvidt giv ikke deres guder endnu en krig Det lagen var så rent der kun rummer hjemvind og afsind Det lagen var så hvidt Det lagen var så rent Kæmper tog brynjer Det lagen var så hvidt af den grumme krumme Det lagen var så rent og inden hver jordkilometer river Det lagen var så hvidt stødtænder brændenældemægtigt Det lagen var så rent ned i sin revne Det lagen var så hvidt er din pudehelt antændt Det lagen var så rent i gudernes billed Det lagen var så hvidt Det lagen var så rent Åh, reneste ravsødme ægger til bryllup Det lagen var så hvidt avleremmen kigger sit Josefskridt Det lagen var så rent gennem hvert indspændte hul Det lagen var så hvidt Det lagen var så rent Fremad, en dødvægt forlader sin brysteholder Det lagen var så hvidt stryger mærkedage nedad din ryg. Det lagen var så rent Det lagen var så hvidt Det lagen var så hvidt og rent.

:


Sunday 19 June 2011

Ja, jamen, det tror da pokker, at vore grænsebrødre og søstre mod syd tror, at Danmark allerede er hermetisk afspærret á la hedengangne DDR, når Lene Espersen har været fremme i Tyskland med en erklæring om, at vi skam da ikke påtænker at bygge nogen mur. Tyskerne ved nemlig godt, hvad dét betyder, når en politiker fremture med slige udsagn. Alt kan sættes i tendentiøs sammenhæng - som f.eks. med denne optagelse med forhenværende formand for DDR's statsråd Walter Ulbricht fra d. 15.6. 1961, hvori han netop siger: "Niemand hat die Absicht, eine Mauer zu errichten!". Jovist henviser Espersens udtalelse netop til Berlinmuren, det er selvklart, når det jo er om ikke 50-årsDAGEN for Berlinmurens opførelse, så dog i det selvsamme halvtredsindstyvende år; men det kan ikke undgå OGSÅ og endnu mere at henvise til lige præcis Walter Ulbrichts udtalelse. Mindre end to måneder efter statsrådsformandens før nævnte svada påbegyndtes jo som bekendt (13.8.1961) opbygningen af muren, der skulle dele Berlin i to. Jeg ved sgu ikke, hvor tendentiøs sammenhængen egentlig er; mig forekommer den mere åbenbar og tragikomisk.

Friday 17 June 2011

JEG ER DE BLÅ KYLLINGERS KRANKENSCHWESTER.
Godt, når den er underskrevet, siger vi op. I morgen søndag? Æskerne og papiret er jo tilvejebragt, så forlaget får ingen udgifter på dét. Ventetiden har varet længe nok. Jeg vil videre. Vi skal videre. I er velkomne. Dog kan jeg ingen steder tage, da jeg er alene med børnene i eftermiddag og i aften. Kigger I op? Jeg har kaffe og brød. Og en vidunderlig urtesnaps ... Ah, det lyder fint - er I nord eller syd for slusen? Klokken tyve er vi jo ufravigeligt i selskab med Asterix og Obelix, hvordan lyder det? I morgen eftermiddag er der jo NB fri friluftskoncert med Secret Oyster! Ja, din orienteringssans lyder yderst fornuftig. Kommer I igennem Brassø? Ja, mon ikke det er Oves stemme. [Ej, gu' var det ej]. Den har jeg svømmet tværs over tur-retur som tolvårig! Husk, hvis I blir udmattede, at hjemturen er medstrøms. Ja, strømmen er ikke ubetydelig. Ja, det var jeg jo. Vi dykkede også ned på bunden ud for rutebådenes bro. Det kan man ikke sige. De sidste to år har vandet pga. vandremuslingen været fuldstændigt klart, som det aldrig har været klart før. Men for nogle måneder siden blev det så algegrønt igen, hvilket iø om ikke andet er en fordel for sandarten.

Wednesday 15 June 2011

Konjunktionkundalinikonjunktion kundalinikonjunktionkundalinikon junkikon Ikke bare solen konjunktionkundalinikonjunktionjunkikon men også aftenstjernens nådefulde længsel konjunktionkundalinikonjunktionjunkikon vil ramme dig konjunktionkundalinikonjunktionjunkikon før brandalarmens skingre stigmaarme konjunktionkundalinikonjunktionjunkikon endnu engang slår til. Konjunktionkundalinikonjunktion kundalinikonjunktionkundalinikon junkikon

Saturday 11 June 2011

Dug Dug Dug Dug Dug Dug Du falder Gud dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Mobilsnurrebasse snurrer ZZZ En mand bærer sine tarme på ryggen Dug Dug Dug Dug Dug Dug som om det var hans ansigt Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug siger han Dug Dug Dug Dug Dug Dug det er sket i lommen Dug Dug Dug Dug Dug Dug vil hans gravven Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Mobilsnurrebasse snurrer ZZZ ZZZZZZ aller nærmest mis(t)forstå ham. Dug Dug Dug Dug Dug Dug Du falder Gud dug dug dug Dug Dug Dug Dug Dug Dug Mobilsnurrebasse snurrer ZZZ.

Monday 6 June 2011

Tungt lastede tunger glider fra kaje Havets udråbstegn er en hjerteformet knogle Skibe gør munden til havn.

Thursday 2 June 2011

Èn kom efter efter én kom Jeg ser stenen Èn kom før før én kom før den bliver afsløret To døde brødre brødre døde to en køllesværmer hvisker mig min egen mave har jeg omkring mig mig har jeg omkring er det da ikke poesien har jeg omkring mig omkring mig har jeg der pludselig To døde brødre to døde brødre kan få kæden til at hoppe af? Èn kom før Èn kom efter